GIGI Acnon Treatment Set - Лікувальний домашній набір

GiGi
2400,00
грн.
GIGI Acnon Treatment Set - Лікувальний домашній набір

Об'єм: 100 мл + 120 мл + 50 мл.

До складу набору входить:

1. GIGI Acnon Smoothing Facial Cleanser - Заспокійливий гель для вмивання, 100 мл

Мило містить активний комплекс інгредієнтів, діючих на всі симптоми і прояви акне. Екстракт канадського кіпрею має антибактеріальну та протизапальну діями, заспокоює і пом'якшує шкіру.

Нова покращена форма вітаміну А знижує активність сальних залоз і оновлює шкіру, не викликаючи при цьому зайвого роздратування. Коллар-біоміметичні пептид швидко справляється з оновленням тканин, запобігає рубцювання і поява пігментних плям.

Формула містить компоненти NMF, що підтримують необхідний рівень вологи. Мило м'яко очищає шкіру, не пересушує її, надає свіжість і позбавляє від жирного блиску на довгий час.

Спосіб застосування : щодня, вранці і ввечері. Нанесіть на мокру шкіру невелику кількість мила. Помасажуйте круговими рухами 1 хвилину, уникаючи області навколо очей. Ретельно промийте теплою водою. Почніть застосування з одного разу на день і поступово збільшіть до двох разів на день. У випадках підвищеної сухості використання слід зменшити до одного разу на день.

Активні інгредієнти: RET complex, NMF (sodium PCA), sorbitol.

2. GIGI Acnon Spotless Skin Refresher - Очищає тонік, 120 мл

Тонік для обличчя допомагає завершити процедуру очищення шкіри, збалансувати кислотно-лужний баланс, розгладити і підготувати її для засвоєння вологи. Містить активну гликолевую кислоту, яка допомагає видалити омертвілі клітини і очистити пори.

Лікувальний комплекс включає в себе активні інгредієнти, що впливають на всі ланки патогенезу акне. Канадський кипрей і екстракт гамамелісу, мають заспокійливу і антибактеріальну дію, а нова стабільна формула вітаміну А запускає процеси регенерації не викликаючи роздратування. Комплекс NMF забезпечує шкірі зволоження, надає їй м'якість і еластичність. Екстракт алое має протизапальну, антимікробну і антиоксидантну діями.

Спосіб застосування : Вранці і ввечері змочіть ватяний диск тоніком і очистіть все обличчя після очищення милом. Дозвольте шкірі висохнути природним шляхом і завершите догляд кремом із серії ACNON.

Активні інгредієнти : RET комплекс, гліколева кислота, комплекс NMF, екстракт гамамелісу, екстракт алое, вітамін B5.

3. GIGI Acnon Overnight Treatment - Нічний крем, 50 мл

Дія нічного крему спрямована на регулювання роботи сальних залоз, запобігання закупорки пір, боротьбу із запаленням і зволоження збезводненої шкіри.

До складу входять такі компоненти, як вітамін В5 і екстракт канадського кіпрею, які мають протизапальну, антибактеріальну і заспокійливу дію.

Активний комплекс містить стабільну нову формулу вітаміну А, знижує активність роботи сальних залоз і запускає процеси відновлення клітин, не викликаючи зайвого роздратування. Біоміметичні пептид -Тріпептід 1 -активізує регенерацію тканин, запобігаючи рубцювання і поява пігментації.

Спосіб застосування : ввечері нанесіть крем на чисте обличчя до повного вбирання. При сильній сухості використовуйте крем через день або застосовуйте його тільки на уражені ділянки.

По підбору косметики та рекомендаціях щодо застосування можна проконсультуватись з нашим косметологом.
Записатись на консультацію (безкоштовно)

Країна виробник: Ізраїль

Тип засобу: Набір

На вагу/розлив: Ні

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Проблеми шкіри: Акне

Проблеми шкіри: Закриті комедони

Проблеми шкіри: Розширені пори

Тип засобу: Крем

Тип засобу: Гель

Тип засобу: Тонік

Призначення: Очищення

Призначення: Звуження пор

Призначення: Оновлення

Призначення: Лікування акне

Тип засобу: Гель

Тип засобу: Тонік

Тип засобу: Крем

Популярні товари
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Made on
Tilda